About us….

Even voorstellen; wij zijn Sandra & Ad.

Sandra is hier de fotografe en Ad is een reizen-expert.

Sandra;

Fotografie; Dat is mijn grote hobby. De natuur, miniatuurbeestjes, vogels en reizen in het bijzonder. Sinds de digitale camera er is, ging er een andere wereld voor mij open. Kleine insectjes, zo groot op je pc-scherm … wauw!

Wat begon met verwondering liep uit naar een passie … inmiddels heb ik een behoorlijk archief met allerlei soorten vogels, insecten etc., en dat is nooit af natuurlijk. Maandelijks vul ik het archief aan met weer nieuwe soorten die ik voor de lens kreeg. Die foto-albums kun je aanklikken op mijn hoofd-site; https://sandrabrennand.com/ om eens te gaan kijken, en wie weet, kan het een hulp zijn om een allerhande beestjes die je zelf ziet, te determineren.

DEZE site is echter een reissite, opgezet als een informatieve en objectieve foto-reisverslagsite met veel nuttige informatie voor mensen die nog niet goed weten waar ze naar toe willen of graag een indruk willen krijgen van de door hun uitgekozen vakantie. Zaak voor U is van tevoren te bezien wat U wilt; een uitrust-strandvakantie of een doe-vakantie, een combinatie van beiden, een reis geënt op natuur of een rondreis op een bestemming. Wij hebben in al deze zeer ruime ervaring. Uiteraard is het ook lekker genieten hier NA een gemaakte vakantie of om herinneringen nog eens op te halen.

Adrian;

Ad is een voormalig reisbureaumanager, 25 jaar werkzaam geweest bij Nederlands grootste reisorganisatie, een reizenexpert bij uitstek. Met een uitzonderlijke toeristische landenkennis en met meer dan 60 bezochte landen en staten op zijn conto, waarvan vele landen vele malen bezocht door studie- en vakantiereizen op het toeristische vlak. Wij zijn ervan overtuigd dat we desgewenst vele nuttige adviezen en tips kunnen geven voor geplande reizen. Noord-, Midden- en Zuid Amerika, Midden- en Verre Oosten, Afrika, Europa. Zo goed als alle voor de toerist grote bezienswaardigheden  daar zijn bekeken en beoordeeld. Hebt U vragen, stel die dan, wij dienen u gratis van advies, vooral objectief daar wij bestemmingen erg goed met elkaar kunnen vergelijken. Helaas zijn veel intercontinentale bestemmingen voor het digitale fototijdperk bezocht, maar de know-how is er uiteraard. Een prettige, mooie en goede vakantie voor U staat bij ons voorop. Vakanties zijn al duur genoeg !

Sinds enkele jaren zijn we bezig onze nieuwste reiservaringen met onze sitebezoekers te delen.Meer dan 100.000 bezoekers per jaar uit de hele wereld bezoeken onze site. Wij doen dit niet door u te overladen met grote pagina’s tekst, dat blijft in de regel toch niet hangen. Foto’s werken wat dat betreft beter en geven ook een veel betere indruk van bestemmingen. Waar nodig vullen we dit aan met nuttige tips.

En nogmaals; vragen staat vrij en een reactie stellen we altijd op prijs ! Veel plezier met onze reisreportages en doe er Uw voordeel mee !

Sandra & Adrian

Sandra       

de-wereld

2 reacties op ‘About us….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s